Bine ați venit pe site-ul www.centrulonisim.ro / www.onisimcluj.ro

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale acestui website precum și termenii și condițiile de cazare prezentate mai jos.

Accesul / vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și conditiilor de utilizare, implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la aceștia și reprezintă întreaga înțelegere (contractul) dintre părți.

Asociația Creștină Timpul Bibliei cu sediul în Cluj-Napoca, str. Plevnei nr. 162, Cod de înregistrare fiscală 27060675 este proprietarul / administratorul website-ului www.centrulonisim.ro / www.onisimcluj.ro

Asociația Creștină Timpul Bibliei, identificată în cele ce urmează și prin denumirea de Centrul Creștin Onisim, își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și Politica de confidențialitate și Termenii și conditiile de folosire, pentru îmbunătățirea serviciilor oferite, fără nici un fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

Termenii și condițiile următoare se aplică direct tuturor serviciilor noastre disponibile online, prin e-mail sau telefon. Prin efectuarea unei rezervări prin website-ul nostru (centrulonisim.ro), prin email sau telefon, confirmaţi că aţi citit, înţeles şi aţi fost de acord cu toţi termenii şi condiţiile precizate aici. Conţinutul acestei pagini – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date precum şi serviciul de rezervări online oferit pe website sunt în proprietatea si operate de către Asociația Creștină Timpul Bibliei, fiind apărate de Legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul Asociației a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Rezervări

Folosind formularul de rezervare disponibil pe pagina centrulonisim.ro intraţi într-o relaţie contractuală cu noi, legală din punct de vedere juridic, urmând ca noi să interacţionăm direct cu dvs. prin adresarea unui e-mail de confirmare în numele Centrului Onisim.

Condiții de rezervare

Disponibilitatea spațiilor de cazare se poate verifica fie completând formularul de cerere de disponibilitate on-line, sau prin e-mail sau telefon.

La momentul rezervării se va achita online, prin intermediul procesatorului de plăți, un avans de 20% din valoarea totală a rezervării, sumă care va fi blocată de către procesatorul de plăți până la confirmarea rezervării.

Rezervarea va fi confirmată sau infirmată, în scris sau telefonic de către Centru, în maxim 24 de ore, confirmarea acesteia însemnând automat și debitarea avansului de către procesatorul de plăți, aceasta fiind urmată de încheierea unui contract de închiriere în formă scrisă.

Centrul creștin Onisim își rezervă dreptul de a-și selecta clientela. În acest sens, în cazul în care rezervarea dvs. nu este acceptată, avansul va fi automat deblocat de către procesatorul de plăți.

Rezervarea se consideră efectivă doar după plata avansului.

Rezervarea se face pe o perioada de minim 2 nopți.
Pe perioada verii (15 Iunie -1 Septembrie) rezervarea se face pe o perioada de minim 5 nopți.
Pe perioada sărbătorilor legale (Paște, Crăciun, Revelion) rezervarea se face pe minim 3 nopți.
Rezervarea centrului pe timp de zi se face fără accesul la spațiile de cazare.

Nu se inchiriază camere în regim de pensiune.

Condiții de modificare sau anulare a rezervării

Toate modificările, decomandările și anulările se vor face numai în scris, menționându-se data și numele în clar a persoanei căreia i s-a făcut rezervarea și vor fi acceptate în funcție de disponibilitatea Centrului.

Anularea rezervării

Anularea rezervării se poate face la cererea Clientului, cu condiția notificării prealabile într-un termen minim de 30 de zile fără posibilitatea ca avansul să îi fie returnat, sau la cererea Asociației cu restituirea integrală a avansului încasat.

In weekend rezervările se fac pentru un minim de 2 nopti, iar dacă se renunță la una din ele se vor achita ambele nopți, indiferent de motivul anulării.

Recomandăm să citiţi cu atenţie conditiile de anulare / neprezentare, anterior efectuării rezervării.

Efectuând o rezervare, acceptaţi şi sunteţi de acord cu conditiile de anulare / neprezentare şi cu alti termeni suplimentari mentionati care se pot aplica rezervării sau pe durata sejurului dvs.

Plata serviciilor

Clientul se obligă să plătească 20% din valoarea rezervării, online la momentul rezervării, sau  prin transfer bancar în contul Asociației la data încheierii contractului, iar diferența urmează a fi plătită până cel târziu în prima zi din perioada de închiriere.

Tarife

Tarifele pentru închirierea totală sau parțială a Centrului creștin Onisim sunt cele prezentate pe site și pot fi modificate în orice moment fără a afecta rezervările deja confirmate. Toate preţurile sunt afişate în LEI, incluzând toate taxele, cu excepţia cazului în care se menţionează altfel pe website-ul nostru sau în e-mailul de confirmare.

Garanții

Clientul se obligă să achite o garanție de 1.500 lei cel târziu la începutul perioadei de închiriere, garanție care îi va fi returnată integral sau parțial, după caz, în termen de maxim 7 zile de la finalul perioadei dacă nu vor exista daune care trebuie suportate de Client.

Clientul închiriază Centrul Creștin Onisim (integral sau parțial) compus din spații de cazare și spații administrative, spațiile de joacă și toate facilitățile aferente și este direct răspunzător de toate persoanele participante la eveniment pe perioada închirierii Centrului.

Reguli generale

Fiecare grup este responsabil să respecte regulamentul Centrului astfel încât Centrul să funcționeze în condiții civilizate și conform normelor legale iar șederea dvs. aici să se desfășoare în condiții de siguranță și să fie cât mai plăcută.

Nu ne asumăm nici un fel de responsabilitate pentru orice incident produs ca urmare a nerespectării regulamentului!

Fumatul
Fumatul este interzis pe proprietatea Centrului, atât în interior cât și în exterior!

Siguranța obiectelor personale
Nu ne asumăm nici un fel de răspundere pentru obiectele uitate sau pierdute la Centrul Onisim. Dacă sunt găsite în cameră sau în spațiile comune vă vom contacta telefonic pentru a stabili cum puteți intra în posesia lor.

Animale de companie
Nu se admit animale de companie în interiorul clădirilor Centrului Onisim.

Considerăm că orice persoană care este oaspete al Centrului creștin Onisim a luat cunoștință de termenii și condițiile mai sus menționate si le-a acceptat tacit, prin însuşi faptul cazării lor în Centru şi trebuie să li se conformeze fără limite sau rezerve.

 

Centrul creștin Onisim și administratorul site-ului www.centrulonisim.ro / www.onisimcluj.ro își rezervă dreptul de a refuza, bloca accesul la spațiile interioare și exterioare ale Centrului precum și de a restricționa solicitarea sau procesarea unei rezervări, în eventualitatea unor suspiciuni de fraudă din partea utilizatorilor, inclusiv în cazul în care aceștia au un comportament care aduce prejudicii, de orice natură Centrului creștin Onisim (chiar dacă acest comportament are loc în decursul perioadei deja rezervate).

Litigii

Prin folosirea site-ului (vizitarea sau cumpărarea serviciilor), utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna prezenta secțiune de ‘Termeni și condiții’ și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și Asociația Creștină Timpul Bibliei în calitate de proprietar al Centrului creștin Onisim. În cazul unor eventuale conflicte între Asociație și utilizatori, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă. Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.