Lecții ski / snowboard

Price: 100 ron / elev

Dacă doriți să vă bucurați de pârtiile de ski din zonă sau doriți să organizați o ieșire care să includă lecții de ski/snowboard, vă putem asista în acest proces, dacă suntem anunțați din timp pentru a rezerva instructorii necesari.

Prețul diferă în funcție de durată și participanți.

Închiriere ATV

Price: 100 ron / oră

În zonă se găsesc centre de închiriere ATV, dacă doriți să aflați mai multe informații despre posibilitatea de a închiria un ATV, vă rugăm să ne anunțați din timp pentru a vă facilita această opțiune.

Bucătar

Price: 10 ron / persoană

Dorești să petreci un timp liniștit fără să porți grija gătitului, dar nu ai un bucătar care să te ajute la aceasta?  – vă putem pune în legătură cu bucătari experimentați care au mai prestat acest serviciu și cunosc bine locația noastră.

Pentru a vă putea bucura de acest serviciu, e nevoie să fim anunțați din timp!

Prețul depinde de meniu și înțelegerea pe care o faceți cu aceștia.

Închiriere Biciclete

Price: 60 RON / zi

Vă putem pune la dispoziție contracost un număr de 15 biciclete pentru închiriat pe durata zilei la prețul de 60 ron/bicicletă. Pentru a beneficia de acest serviciu vă rugăm să ne anunțați din timp.

Serviciu de cattering

Price: 100 ron / zi

Dacă doriți să vă bucurați de timpul petrecut la Centrul Onisim, fără să purtați grija gătitului și servirii mesei, vă venim în sprijin prin oferirea posibilității, alături de un restaurant partener, de a comanda din timp toate meniurile necesare si astfel toate mesele să fie livrate la timp, în sistem catering, direct la locația centrului. Pentru a putea beneficia de acest serviciu, vă rugăm, să ne anunțați din timp.

Prețul este unul estimativ, depinde de meniul ales.

Pizza delivery

Price: 30 ron / pizza

Dorești să petreci o seară mai liniștită sau să scapi de stresul unei mese, nimic mai simplu, la Centrul Crestin Onisim vă oferim posibilitatea de a servi o pizza de nota 10, cu livrare gratuită. Tot ce trebuie să faci pentru aceasta este să pregătești din timp lista cu pizza dorită, numărul de bucăți, și cei de la pizzeria parteneră vă scapă de grija mesei, fără a avea de plătit transport sau alte costuri suplimentare.

Prețul/pizza diferă în funcție de alegere.

Produse locale de calitate

Price: 50 ron / bucată

Îți dorești să scapi de grija cumpărăturilor pe perioada șederii la noi, alături de colaboratorii noștri locali vă putem facilita aceasta.

Fie că este vorba de lapte, ouă. brânză sau pâine de la brutăria din zonă, pentru un timp cât mai plăcut și liniștit, vă oferim detaliile pentru a comanda produse locale, cu ridicare direct de la producători, sau cu livrare directă la centru Onisim în funcție de  felul în care vă înțelegeți cu aceștia.

Prețul este informativ, negocierea o faceți direct dumneavoastră.