Overview

Folosind formularul de rezervare disponibil pe pagina centrulonisim.ro intraţi într-o relaţie contractuală cu noi, legală din punct de vedere juridic, urmând ca noi să interacţionăm direct cu dvs. prin adresarea unui e-mail de confirmare în numele Centrului Onisim.

Condiții de rezervare

Disponibilitatea spațiilor de cazare se poate verifica fie completând formularul de cerere de disponibilitate on-line, sau prin e-mail sau telefon.

La momentul rezervării se va achita online, prin intermediul procesatorului de plăți, un avans de 20% din valoarea totală a rezervării, sumă care va fi blocată de către procesatorul de plăți până la confirmarea rezervării.

Rezervarea va fi confirmată sau infirmată, în scris sau telefonic de către Centru, în maxim 24 de ore, confirmarea acesteia însemnând automat și debitarea avansului de către procesatorul de plăți, aceasta fiind urmată de încheierea unui contract de închiriere în formă scrisă.

Centrul creștin Onisim își rezervă dreptul de a-și selecta clientela. În acest sens, în cazul în care rezervarea dvs. nu este acceptată, avansul va fi automat deblocat de către procesatorul de plăți.

Rezervarea se consideră efectivă doar după plata avansului.

Rezervarea se face pe o perioada de minim 2 nopți.
Pe perioada verii (15 Iunie -1 Septembrie) rezervarea se face pe o perioada de minim 5 nopți.
Pe perioada sărbătorilor legale (Paște, Crăciun, Revelion) rezervarea se face pe minim 3 nopți.
Rezervarea centrului pe timp de zi se face fără accesul la spațiile de cazare.

Nu se inchiriază camere în regim de pensiune.


Condiții de modificare sau anulare a rezervării

Toate modificările, decomandările și anulările se vor face numai în scris, menționându-se data și numele în clar a persoanei căreia i s-a făcut rezervarea și vor fi acceptate în funcție de disponibilitatea Centrului.

Anularea rezervării

Anularea rezervării se poate face la cererea Clientului, cu condiția notificării prealabile într-un termen minim de 30 de zile fără posibilitatea ca avansul să îi fie returnat, sau la cererea Asociației cu restituirea integrală a avansului încasat.

In weekend rezervările se fac pentru un minim de 2 nopti, iar dacă se renunță la una din ele se vor achita ambele nopți, indiferent de motivul anulării.

Recomandăm să citiţi cu atenţie conditiile de anulare / neprezentare, anterior efectuării rezervării.

Efectuând o rezervare, acceptaţi şi sunteţi de acord cu conditiile de anulare / neprezentare şi cu alti termeni suplimentari mentionati care se pot aplica rezervării sau pe durata sejurului dvs.